Για την πλοήγηση

header image

Καθαρισμοί Γυμναστήριων, Νοσοκομείων, Σχολείων, Παιδικών Σταθμών - Παιδοτοπων, Εκθέσεων, Κινηματογράφων.


Katharismoi xoron Keep Clean

Η εταιρεία Keep Clean αναλαμβάνει υπεύθυνα τον καθαρισμό γυμναστηρίων, νοσοκομείων, σχολείων, παιδικώνσταθμών, παιδότοπων, εκθέσεων, κινηματογράφων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χρησιμοποιώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα του καθαρισμού μεγάλων και απαιτητικών χώρων. Ειδικότερα σε συνθήκες όπου η καθαριότητα και η υγιεινή αποτελούν απαραίτητη προυπόθεση και προτεραιότητα, ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα οικολογικά προιόντα καθαρισμού μπορούν να προσφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Με μηχανήματα τελευταίας γενιάς προσφέρουμε στον χώρο σας (γυμναστηρία, νοσοκομεία, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, παιδότοποι, εκθέσεις, κινηματογράφοι) φροντίδα, καθαριότητα, αποστείρωση και απολύμανση εξασφαλίζοντας σας ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας:

Οι υπηρεσίες καθαρισμού εκτελούνται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας. Όλες οι εργασίες παρακολουθούνται από επόπτη της εταιρίας μας, ο οποίος επικοινωνεί άμεσα μαζί σας για τη βέλτιστη συνεργασία μας και την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη και να σας ενημερώσουμε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές!